luni, 19 septembrie 2011

Cum sa ne pastram tineretea

Cand eram copil cugetam adesea la lucrurile mari si ma intrebam: cum poate omul  sa aiba acces la tainele lumii? Ce trebuie sa faca ca sa detina toate secretele universului si cum poate fi mereu tanar? Ehehei si cu ce sete cautam prin carti raspunsurile si ce mai bombardam cu intrebarile pe cei din preajma! Ma culcam in lanul cu grau si priveam cerul si ascultam cantecul spicelor manate de vant si-L rugam frumos pe Doamne Doamne sa ma lamureasca.
Anii au trecut, am haladuit\hoinarit prin lume dar acest dor mi-a pazit tineretea de multe primejdii  si  mi-a fost calauzit pasii pe Calea vietii si spre Izvorul cel nesecat care da apa cea vie si asigura tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
Ma tot gandesc la ce eforturi fac unii tineri pentru a-si intretine tineretea si frumusetea! Cata stradanie sa ascunzi ridurile sau cearcanele, cata stradanie sa dai o alta culoare parului cu care te-a daruit Creatorul! Si pentru ce?
Domnul a spus ca cine se va rusina de El in fata acestui neam desfranat si pacatos si El se va rusina de el in fata Tatalui care este in cer.
Ma bucur si multumesc pentru toate darurile primite si-mi doresc ca toti tinerii sa caute sincer raspuns in rugaciune din toata inima si cred ca vor primi raspunsul cel adevarat. Asa cum spunea Maica Siluana: sa-L puna la incercare pe Dumnezeu, sa-I dea termene si El va raspunde cautarilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu