vineri, 23 septembrie 2011

Ce ne-aduce toamna?!

Toamna este un anotimp minunat pentru unii, apasator pentru altii. Cei nostalgici nu se simt prea bine in acest anotimp, pe cand cei veseli il iubesc la nebunie. Si pe buna dreptate!
Imaginati-va o zi ploiosa de toamna cu vanticel subtire! E dimineata si fugi cu un copil mic in brate si cu un altul de mana pe care trebuie sa-l duci la gradinita. Alergi pe strada plina de baltoace si privesti chipurile triste ale trecatorilor, parca disconfortul tau se mareste. Copilul din brate plange iar cel tinut de mana tocmai si-a scapat gentuta in noroi.....
23 Septembrie 2011 o zi splendida de toamna! Soarele iti rade voios in geamul de la mansarda. Butonezi tastatura calculatorului iar copilul mic din brate iti tine acompaniamentul batand cu piciorul in scaun. Esti grabit, ca de obicei, si vrei sa termini repede lucrul ca sa fugi afara! Il insfaci fulgerator pe micut si-l asezi in carucior pentru a zbura spre gradinita. Fetele celor de pe strada iti par acum mai luminoase si nu mai simti greutatea caruciorului zornaind pe pietrisul strazilor de cartier. E soare, e cald, e multa viata si culoare!
Dar tie? Tie ce-ti aduce toamna?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu